Prezračevanje

Podjetje Centralex d.o.o. je uradni pooblaščeni prodajalec, monter in serviser prezračevalnih naprav in prezračevalnih sistemov z rekuperacijo Zehnder, Paul, Mitsubishi in Dantherm.

Pri izvedbi prezračevanja je najpomembnejša pravilna umestitev komponent sistema v objekt. Za načrtovanje optimalne rešitve imamo najboljše pogoje pri novogradnjah, kjer pa je zelo pomembno, da se zadeve lotimo pravi čas. Bolj omejeni smo kadar prezračevalni sistem umeščamo ob renovacijah objektov ali celo v gotove, vseljene prostore. Zelo širok spekter naprav in elementov za distribucijo zraka po prostorih, nam ob ustreznih izkušnjah omogoča, da poiščemo optimalno rešitev v vseh omenjenih primerih:

  • centralne prezračevalne naprave z rekuperacijo za cevne razvode po celotnem objektu
  • kompaktne prezračevalne naprave z rekuperacijo za cevne razvode po manjšem stanovanju
  • lokalne prezračevalne naprave za enega do dva prostora
  • naprave za centralno pohlajevanje ali pogrevanje svežega zraka (geoteralni, vodni ali split izmenjevalci)
  • naprave za prezračevanje - prosto hlajenje tehničnih prostorov

Za pridobitev idejne rešitve s ponudbo zadostuje, da nam pošljete tlorise vašega objekta in nam na kratko opišete njegove značilnosti ter vaše želje. Pri adaptacijah in gotovih prostorih je včasih že v prvi fazi smiselno, da nas pokličete na ogled objekta. Na podlagi tega in po podrobnejšem dogovoru vam bomo pripravili dokončno ponudbo ter se v pravem času vključili v proces gradnje ali obnove oziroma vam v najkrajšem času zagotovili svež zrak v vaših prostorih.    Za pridobitev idejne rešitve s ponudbo zadostuje, da nam pošljete tlorise vašega objekta in nam na kratko opišete njegove značilnosti ter vaše želje. Ponavadi pa ta korak preskočimo in se kar takoj dogovorimo za ogled objekta. Na podlagi tega in po podrobnejšem dogovoru vam bomo pripravili dokončno ponudbo ter se v pravem času vključili v proces gradnje ali obnove oziroma vam v najkrajšem času zagotovili svež zrak v vaših prostorih.

Montažo opravimo v skladu z dogovorom ob predhodnem ogledu objekta. Montažo izvedejo izkušeni monterji, zaposleni v našem podjetju pri tem pa uporabljajo kvalitetne materiale in opremo.

Za dolgotrajno in optimalno delovanje naprav je potrebno redno vzdrževanje. Priporoča se vzdrževalni servis pred vsako sezono. Pomembno je, da se naprava pred uporabo pravočasno preizkusi, da morebitne okvare odpravimo še pred začetkom sezone. Seveda se izvede tudi ustrezno čiščenje naprave. Servis izvajajo serviserji zaposleni v našem podjetju.

Pišite nam

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili. Polja označena z * so obvezna!

Centralex d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh