Prodaja in montaža klimatskih naprav

Podjetje Centralex d.o.o. je uradni pooblaščeni prodajalec, monter in serviser klimatskih naprav Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Airwell...

Naš prodajni program klimatskih naprav je obsežen in omogoča različne možnosti izvedbe, zato vam lahko zagotovimo optimalno rešitev glede na vaše želje in potrebe ter možnosti vgradnje. Nudimo vam strokovno svetovanje pri izbiri ustrezne rešitve ohlajevanja ali ogrevanja vaših prostorov, saj nudimo širok izbor naprav različnih zmogljivosti in oblik:

  • split klimatske naprave (ena zunanja in ena notranja enota) različnih oblik: stenske, talne, stropne, kasetne, kanalske, industrijske
  • multisplit klimatske naprave (ena zunanja in več notranjih enot) različnih oblik
  • klime brez zunanjih enot
  • profesionalne naprave za klimatizacijo tehničnih prostorov
  • VRV sisteme za objekte z večjim številom prostorov
  • vodne agregate z notranjimi konvektorji

Program klimatskih naprav je obsežen in nudi različne možnosti izvedbe, zato vas vabimo, da se naročite za brezplačni ogled vaših prostorov, saj bomo le tako lahko ugotovili kakšne je optimalna rešitev glede na vaše želje in potrebe. Zagotavljamo vam strokovno svetovanje pri izbiri ustrezne rešitve ohlajevanja ali ogrevanja vaših prostorov, saj nudimo širok izbor naprav različnih zmogljivosti in oblik.Za pridobitev idejne rešitve s ponudbo zadostuje, da nam pošljete tlorise vašega objekta in nam na kratko opišete njegove značilnosti ter vaše želje. Ponavadi pa ta korak preskočimo in se kar takoj dogovorimo za ogled objekta. Na podlagi tega in po podrobnejšem dogovoru vam bomo pripravili dokončno ponudbo ter se v pravem času vključili v proces gradnje ali obnove oziroma vam v najkrajšem času zagotovili svež zrak v vaših prostorih.

Montažo opravimo v skladu z dogovorom ob predhodnem ogledu objekta. Montažo izvedejo izkušeni monterji, zaposleni v našem podjetju pri tem pa uporabljajo kvalitetne materiale in opremo.

Za dolgotrajno in optimalno delovanje naprav je potrebno redno vzdrževanje. Priporoča se vzdrževalni servis pred vsako sezono. Pomembno je, da se naprava pred uporabo pravočasno preizkusi, da morebitne okvare odpravimo še pred začetkom sezone. Seveda se izvede tudi ustrezno čiščenje naprave. Servis izvajajo serviserji zaposleni v našem podjetju.

Pišite nam

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili. Polja označena z * so obvezna!

Centralex d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh