Centralex d.o.o.

Naše podjetje se od leta 1997 ukvarja z izvedbo klimatizacije stanovanj, poslovnih prostorov in tehničnih prostorov – serverskih sob. Smo uradni pooblaščeni prodajalec, monter in serviser klimatskih naprav za: 

  • Mitsubishi, 
  • Toshiba, 
  • Daikin, 
  • Airwell.

Preko 4000 vgrajenih naprav zagotavlja ustrezne izkušnje, s katerimi vam lahko zagotovimo primerno rešitev hlajenja in ogrevanja za vaše potrebe.


Montaža in servis

Lorem ipsum


Lorem ipsum

Prezračevanje in toplotne črpalke

Več kot deset let vgrajujemo tudi toplotne črpalke s katerimi smo obnovili veliko število obstoječih centralnih sistemov za ogrevanje. Poleg zamenjave starih kurilnih naprav, toplotne črpalke vgrajujemo tudi v večino novogradenj, kjer vgrajujemo naše sisteme strojnih instalacij. Smo uradni pooblaščeni prodajalec, monter in serviser toplotnih črpalk Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Airwell.

Dolgoletne izkušnje imamo tudi z vgradnjami prezračevalnih sistemov. Smo uradni pooblaščeni prodajalec, monter in serviser vrhunskih blagovnih znamk Zehnder, Paul, Mitsubishi in Dantherm, ki so specializirani na področju prezračevanja z rekuperacijo. Naše izkušnje nam omogočajo, da vam že od samega začetka svetujemo pri načrtovanju najprimernejše rešitve, ki jo nato glede na vaše potrebe pripeljemo do končnega zagona sistema.

Kontakt

Naši partnerji

Partnerji

Smo uradni pooblaščeni prodajalec, monter in serviser številnih priznanih blagovnih znamk, kot npr. Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Airwell, itd.

Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh